Dejana Mugwiza

Dejana Mugwiza

Terapija sa Ninom je jedna od najboljih odluka koje sam donela, obogatila je moj život na toliko nivoa. Njen pristup je za mene bio toliko nežan, a opet toliko snažan da sam sa željom isčekivala svaku narednu seansu jer me je svaka dovela do konkretnog rešenja mojih problema.

Osvestila sam sve ono sto me je dugo mučilo i sputavalo u napretku na svakom životnom polju. Nina je promenila moj život, naučila me je me da verujem sama sebi, da izazove u roditeljstvu rešavam bez frustracije, da je u redu otpustiti ljude koji konstantno probijaju moje granice.

Naučila me je da ne postoji savršeni trenutak, postoji samo sadašnji trenutak i na nama je da ga iskoristimo sada. A svima vama koji se pitate “Da li sam dovoljno dobar/dobra?”, ili mislite “Ja sam takav/takva!”, “Ja ne mogu da postignem ovo ili ono!” želim da kažem da je sve moguće ukoliko istinski zelite da radite na tome kako da skinete okove koji Vas sputavaju da ne budete najbolja verzija sebe i da je dolazak kod Nine po moć prvi i pravi korak.