Moji proizvodi

Dnevnik srećne žene

Dnevnik srećne žene je oblik samopomoći svakoj nežnoj duši u potrazi za važnim odgovorima na pitanja za koja ne mislimo da su uvek važna.

Dnevnik srećne žene

Dnevnik srećne žene je podsetnik na korisna preispitivanja koja nas uče fokusu, kako bismo sebe mogle što bolje da upoznamo, sa ciljem izgradnje stabilnijeg dostojanstva, samopouzdanja, integriteta i lične vrednosti.

Njegova korisnost živi i nakon što popunimo ove stranice, jer mu se vraćamo kao uvidu u ono ko smo i na koji način možemo da napredujemo. Praćenjem ovih, naizgled jednostavnih, formi otkrivanja odgovora o sebi, poštovanjem kreativnih ideja koje će nam dati jaču zahvalnost za ono dobro što već posedujemo i pružiti uvid u to kako da postignemo ono što želimo, treniramo naš um. 

Tada se svi potencijalno nekorisni oblici razmišljanja pretvaraju u korisniji model, koji može biti pokretač našeg opšteg zadovoljstva sobom, a potom i intimnog osećanja sreće. 

Dnevnik srećne žene kreiran je za sve dame uzrasta 18 +. Nikada nije rano početi sa brigom o sebi i nikada nije kasno procvetati.

Kome je namenjen?

Kome je namenjen?

Dnevnik srećne žene kreiran je za sve Dame uzrasta 18 +. Nikada nije rano početi sa brigom o sebi, i nikada nije kasno procvetati.

Kako je Dnevnik srećne žene koncipiran?

Dnevnik je podeljen na celine koje se obraćaju različitim životnim segmentima i izazovima unutar njih. Svaki segment sadrži jedan motivacioni, jedan teorijski i jedan praktični deo, kao i mesto za zapisivanje slobodnih misli. Devedeset stranica čistog vizuelno-edukativnog ugođaja čini Dnevnik srećne žene idealnim poklonom za tebe i tebi drage žene.

Prvi interaktivni Dnevnik, koji nije ograničen kalendarskom godinom, ima za cilj osnaživanje žene kroz edukaciju o postavljanju prioriteta i sagledavanje životnih izazova kroz korisnost promene određenih uverenja. Čak i nakon što ispuniš Dnevnik srećne žene, možeš mu se vraćati iznova, raditi date vežbe u različitom životnom periodu i upoređivati dobijene razultate, u odnosu na prvi susret s temom.

Dnevnik srećne žene donosi ti jasan uvid u ono ko si SADA i usmerava te ka onome što želiš da budeš, dokle god je poboljšanje socijalnih i emocionalnih veština tvoja želja.

CILJ

CILJ

Prvi interaktivni Dnevnik koji nije ograničen kalendarskom godinom, ima za cilj osnaživanje žene kroz edukaciju o postavljanju prioriteta i sagledavanju životnih izazova kroz korisnost promene određenih uverenja. Čak i nakon što ispuniš Dnevnik srećne žene, možeš mu se vraćati iznova, raditi date vežbe u različitom životnom periodu i uporediti razultat i stavove, u odnosu na prvi susret sa temom.

Dnevnik srećne žene donosi ti jasan uvid u ono ko ste SADA, i usmerava te ka onome što želiš da budeš, sve dokle je poboljšanje socijalnih i emocionalnih veština, tvoja želja.

Dnevnik srećne žene

Šta ćete naučiti?

Naučićeš na koji način se postavlja struktura u mislima, na temu koja je za tebe aktuelna:

 • Lična vrednost
 • Samopouzdanje
 • Očekivanja
 • Partnerski odnosi
 • Zahvalnost
 • Roditeljstvo
 • Slobodno vreme i navike

Nakon izvršene porudžbine putem slanja mejla, dobijaš povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudžbina se obrađuje i biće poslata u roku od 3 do 5 radnih dana. Moguća je kupovina samo na teritoriji Republike Srbije.

Dnevnik srećne žene

Dnevnik srećne žene

Šta ćete naučiti?

Naučićeš na koji način se postavlja struktura u mislima, na temu koja je za tebe aktuelna:

 • Lična vrednost
 • Samopouzdanje
 • Očekivanja
 • Partnerski odnosi
 • Zahvalnost
 • Roditeljstvo
 • Slobodno vreme i navike

Nakon izvršene porudzbine putem slanja mejla, dobijš  povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje ( ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudzbina se obrađuje i biće poslata u periodu od 3 – 5 radnih dana. Moguća je kupovina na teritoriji Republike Srbije.

Dnevnik srećne žene

Ostali

Proizvodi

DNEVNA DOZA ŽENSTVENOSTI

Kartice psihološke podrške predstavljaju jedinstveni alat u oblasti savremene samopomoći. Set od 31 karte namenjen je ženama svih starosnih doba koje žele da napreduju kroz lični rad.

Vodič kroz galaksiju rešenja

Vodič kroz galaksiju rešenja

Vodič kroz galaksiju rešenja je kratak, pitak i jednostavan priručnik koji predstavlja savršen alat za vaše dete, jer ga lako može poneti sa sobom u rancu i konsultovati u školi, ako zatreba.