Upoznajmo se

BIografija

Nina Tomović

Devet godina profesionalnog iskustva sa godišnje do 3000 sati individualnih i partnerskih sesija u oblasti kognitivno-bihejvioralne koučing psihologije za klijente koji pate od anksioznog poremećaja, funkcionalne depresije,  kognitivnih distorzija i problema u partnerskim odnosima. Iskustvo rada u executive business coaching oblasti (Head of HR, Veritas genetics) sa pojedincima i grupama. Egzistencijalistički pristup u psihoterapiji kod klijenata kod kojih je neophodna kombinacija metodologija zarad postizanja optimalnih rezultata. Kreator desetomesečnih mentoring programa koji adresuju teme emocionalne inteligencije, komunikacije, postavljanja granica i strukture, izazova u roditeljstvu itd. Nekadašnji Public Relations NLP Instituta i autor knjige “Master prezentacije”  namenjene pojedincima koji u svom profesionalnom radu moraju da, bez treme, ovladaju veštinama prezentacije u živoj, online ili pisanoj formi. Saradnik Libertas psihijatrijske ordinacije za klijente kojima je neophodno uvođenje farmakoterapije.

Polje delovanja

  • Procena, dijagnoza i tretiranje klijenata unutar širokog spektra psiholoških simptoma.
  • Ispitivanje potreba i potencijala klijenata u svrhu uspostavljanja što preciznije strukture rada kroz CBT i egzistencijalistički pristup.
  • Bliska saradnja sa drugim psihijatrima, terapeutima i socijalnim radnicima, u cilju obezbeđivanja kompletne pokrivenosti problema i njegovog rešenja.
  • Izgradnja odnosa sa klijentima koji se zasniva na poverenju i angažovanom pristupu rešenjima izazova.
  • Iskustvo rada u grupnoj terapiji kroz online radionice iz oblasti ličnog razvoja i roditeljstva.
  • Prisutnost i kontinuirano usavršavanje na edukacijama različitih akademskih i neakademskih edukatora u oblasti psihologije i koučinga.
  • Održavana zavidna satisfakcija klijenata od 97%.

reč kolega