Edukacija roditelja

Trenutno nema zakazanog termina za ovu radionicu. Ostavite svoj mejl ispod kako bismo vam javili kada se otvore prijave za sledeći termin radionice.

Predavanje je interaktivnog tipa. U svakom trenutku se posvećujemo i odgovorima na Vaša pitanja. Ovo je trodnevna online edukacija.

Napomena: Predavanja se snimaju i šalju na zahtev ukoliko polaznik propusti termin. Snimak će biti dostupan 3 dana od momenta slanja.

Prijavom i uplatom bukiraš mesto.

Cena: 11.800 RSD / 100 €

100 

Nema na zalihama

Ostavi nam svoj mejl i javićemo ti čim radionica bude imala novi termin:

O radionici

Želiš da pomogneš svom detetu da postane funkcionalno biće?

Prijavi se na trodnevnu, online edukaciju na kojoj ćeš naučiti:

• Kako da uspostaviš i zadržiš autoritet. Autoritet je nažalost potpuno pogrešno protumačen pojam. Na edukaciji dolazimo do novih uvida i koraka koji su neophodni za pravilan razvoj tvog deteta.
• Kako da pomogneš detetu da razvije i podigne svoj prag tolerancije na frustraciju. Frustracioni prag je važan osnov za sve dalje procese razvoja bića. Ukoliko on nije pozicioniran dovoljno visoko, dete će imati poteškoća u svakom životnom segmentu.
• Kako da postaviš granice i budeš dosledan. Možda i najteži segment za roditelje unutar vaspitnog procesa, tema granica i doslednosti ima mnoštvo iracionalnih tumačenja koje je društvo usvojilo.

 

Zajedno dolazimo do istine. U vaspitanju imaš samo jednu šansu.

 

Vidimo se 23, 24. i 25. 1. 2024. u 19h na Zoom-u.

Možda vas zanima i....

Utisci sa radionica