Nastradala Julija i oženjeni Romeo – zablude, predrasude i istine o odnosu u vezi sa oženjenim muškarcem

Trenutno nema zakazanog termina za ovu radionicu. Ostavite svoj mejl ispod kako bismo vam javili kada se otvore prijave za sledeći termin radionice.

Predavanje je interaktivnog tipa. U svakom trenutku se posvećujemo i odgovorima na Vaša pitanja.

Napomena: U svrhu podrške aktivnom učešću u edukaciji, predavanja i radionice u trajanju od jednog dana NEĆE BITI SNIMANE. Ova odluka doneta je zbog iskustva ljudi u oslanjanju na video materijal, pasivno učestvovanje i samim tim nedovoljno optimalnih uslova za razvijanje kritičkog mišljenja. Radionice i predavanja u trajanju od 3 vezana dana SE SNIMAJU, i na zahtev se šalju edukantima koje je nepredviđena okolnost sprečila da učestvuju lično. Nakon što je podeljen, snimak će biti dostupan 3 radna dana. 

Prijavom i uplatom bukiraš mesto.

Cena: 3.500 RSD / 30 €

30 

Nema na zalihama

Ostavi nam svoj mejl i javićemo ti čim radionica bude imala novi termin:

O radionici

Tema škakljivog naziva targetira procese razmišljanja i uverenja kod žena koje se nađu u situaciji da vode bilo paralelni odnos, bilo da su u odnosu sa zauzetim muškarcem.

Sudeći po problemima i pričama velikog broja mojih klijenata, kao i nebrojeno pitanja koja stižu u formi Instagram Q & A-a, sve je više odnosa koji nisu monogamni. Na ovom predavanju ćemo se dotaći i toga zašto monogamija prolazi kroz ogromne promene, da li će opstati, ali i na koji način nova forma partnerskih odnosa utiče na psihu i ljubav između ljudi.

Na ovom predavanju naučićeš:

  • Razlike između muškaraca i žena, kada su u pitanju stavovi i ponašanja tokom paralelnih veza
  • – Ove razlike su često nejasne ženama, i zbog toga dolazi do formiranja krajnje iracionalnih očekivanja koja kasnije razultiraju bačenim godinama i slomljenim srcima.
  • Ima li prevara opravdanje, iz ugla psihologije i antropologije.
  • – Postoje li okolnosti u kojima se prevara može pravdati? Zašto društvo insistira na formi kada je monogamija u pitanju, a velika većina je ne praktijuje?
  • Na koji način rešiti svoje stavove i osećanja, ukoliko se dogodi da i mi prođemo kroz iskustvo u kojem se nađemo u paralelnom odnosu.
  • – „Neće se desiti meni“ je čuvena izjava koja nas češće od bilo čega drugog približi upravo iskustvu koje ne priželjkujemo. Bez osude i potpuno zdravorazumski, targetiraćemo konkretne situacije i kako se u njima postaviti.

OVA RADIONICA NIJE NAMENJENA PRELJUBNICIMA, već LJUDIMA kojima može da se dogodi da se zaljube ili zavole drugu osobu dok su on ili ona još uvek u vezi.

Radionica je namenjena:

  • Svima koji nose odgovornost prema sopstvenom ličnom razvoju, žele da budu funkcionalni bez obzira da li su se ikada našli u situaciji paralelnog odnosa.

Možda vas zanima i....

Utisci sa radionica