Odgovornost u roditeljstvu – Romantizacija roditeljske uloge i njene posledice

Trenutno nema zakazanog termina za ovu radionicu. Ostavite svoj mejl ispod kako bismo vam javili kada se otvore prijave za sledeći termin radionice.

Predavanje je interaktivnog tipa. U svakom trenutku se posvećujemo i odgovorima na Vaša pitanja.

Napomena: U svrhu podrške aktivnom učešću u edukaciji, predavanja i radionice u trajanju od jednog dana NEĆE BITI SNIMANE. Ova odluka doneta je zbog iskustva ljudi u oslanjanju na video materijal, pasivno učestvovanje i samim tim nedovoljno optimalnih uslova za razvijanje kritičkog mišljenja. Radionice i predavanja u trajanju od 3 vezana dana SE SNIMAJU, i na zahtev se šalju edukantima koje je nepredviđena okolnost sprečila da učestvuju lično. Nakon što je podeljen, snimak će biti dostupan 3 radna dana. 

Prijavom i uplatom bukiraš mesto.

Cena: 3.500 RSD / 30 €

30 

Nema na zalihama

Ostavi nam svoj mejl i javićemo ti čim radionica bude imala novi termin:

O radionici

U individualnom i grupnom radu sa roditeljima često nailazim na nekorisna uverenja koja se tiču naše uloge kao roditelja. Ta uvrenja sa sobom povlače snažan uticaj na formiranje specifičnog vaspitnog stila, kao i kreiranje distorzija koje vremenom prebacujemo na našu decu. Šta se desi kada u potpunosti romantizujemo roditeljstvo?

Na ovoj radionici ćeš naučiti:

  • – Šta je tvoj zadatak kao roditelja
  • – Da li i deca imaju granice koje stariji treba da poštuju, i koje su to granice
  • – Dokle doseže roditeljska odgovornost, šta je ono što je u potpunosti na nama, a gde dete preuzima odgovornost u skladu sa uzrastom
  • – Koja su naša očekivanja od dece?


Radionica je namenjena roditeljima dece svih uzrasta, jer pitanje očekivanja i odgovornosti nije uslovljeno punoletstvom deteta, već se proteže i na adultne odnose koji značajno mogu da utiču na kvalitet života i roditelja i deteta.

Možda vas zanima i....

Utisci sa radionica