Toksični individualizam, uticaj medija, prilagođavanje izmenjenim strukturama ličnosti, formiranje korisne nezavisnosti

Trenutno nema zakazanog termina za ovu radionicu. Ostavite svoj mejl ispod kako bismo vam javili kada se otvore prijave za sledeći termin radionice.

Predavanje je interaktivnog tipa. U svakom trenutku se posvećujemo i odgovorima na Vaša pitanja.

Napomena: U svrhu podrške aktivnom učešću u edukaciji, predavanja i radionice u trajanju od jednog dana NEĆE BITI SNIMANE. Ova odluka doneta je zbog iskustva ljudi u oslanjanju na video materijal, pasivno učestvovanje i samim tim nedovoljno optimalnih uslova za razvijanje kritičkog mišljenja. Radionice i predavanja u trajanju od 3 vezana dana SE SNIMAJU, i na zahtev se šalju edukantima koje je nepredviđena okolnost sprečila da učestvuju lično. Nakon što je podeljen, snimak će biti dostupan 3 radna dana. 

Prijavom i uplatom bukiraš mesto.

Cena: 11.800 RSD / 100 €

100 

Nema na zalihama

Ostavi nam svoj mejl i javićemo ti čim radionica bude imala novi termin:

O radionici

U moru gurua koji impliciraju da je najvažnije isključivo okrenuti se sebi, uspeli smo kao društvo da dostignemo krajnje nekorisnu tačku specifičnog kolektivnog narcizma u kojem nema prostora ni za suštinsku empatiju, a samim tim ni za napredovanje u bilo kom segmentu, jer čovek je biće koje i ta kako zavisi od sistema, a unutar njega i od relacija i odnosa sa drugim ljudima.

Na ovom predavanju/radionici naučućeš:

  • – Kako da prepoznaš narativ koji je nekoristan, a servira ti se prevashodno na društvenim mrežava
  • – Šta prihvatamo zdravo za gotovo i standardizujemo, bez da smo svesni kakve posledice to nosi na naš mikro i makro svet
  • – Kako izgleda moderno, narcističko društvo i čime će to rezulturati u konačnici
  • – Na koji način da pristupimo sebi, ali i drugima u privatno-poslovnom kontekstu, kako bismo se uklopili u novonastalu strukturu društva (ne možemo barem delimično da se ne ukopimo, jer moramo da postojimo unutar zakonitosti društva).


Ova radionica je za tebe ako:

  • – Želiš da rasteš i razvijaš se kao funkcionalno biće
  • – Roditelj si ili želiš da postaneš roditelj
  • – Osećaš se uplašeno ili izgubljeno zbog preplavljenosti svim promenama za koje uviđaš da su nekorisne

 

Tema ove radionice je široka, navedene su osnovne smernice po kojima će se edukacija kretati, polaznici mogu da očekuju i dosta srodnih problematika, kako bi se upotpunio pokušaj što većeg osvešćenja među edukantima.

Možda vas zanima i....

Utisci sa radionica