Moje

Usluge

Prvi korak ka promeni je izlazak iz zone komfora. Stručna podrška čini taj izlazak mnogo prijatnijim.

Usluga

„Neuro-matching“
konsultacije za parove

Emocionalna inteligencija je često ključ uspešnih partnerskih odnosa. Kada postoji želja da se problemi u komunikaciji i međusobnom razumevanju prevaziđu na civilizovan način koristan po oba partnera, onda se konsultacija sa stručnjakom predlaže kao najefikasniji vid podrške i pomoći. Neretko, veoma jednostavne promene u misaonim obrascima ili komunikacijske veštine sa kojima ranije nismo bili upoznati, čine razliku između stresnog partnerskog odnosa i odnosa punog prijatne energije, zajedničke vizije i uzajamne ljubavi. Uz neuro-matching nemaš šta da izgubiš, jer svaki uvid koji budeš stekao tokom rada predstavlja početak neophodne i željene promene.

Ovaj vid usluge zahteva minumum 5 vezanih sesija kako bi rezultati bili vidljivi. Nakon toga se može produžiti ili završiti.

Napomena: Neophodno je prisustvo oba partnera.

Usluga

Individualne konsultacije

Uz podršku kognitivno-bihejvioralnog koučinga većina problema sa kojima se srećemo uspešno se tretira. Bez obzira na to da li se osećate nedovoljno ostvarenim na nekom polju ili imate problema u:

Saradnja sa profesionalnim koučem, uz superviziju psihijatra – ukoliko je to neophodno, doprinosi podizanju opšteg kvaliteta života. Kada stres ili izazov prevazilaze pomoć prijatelja, treba smanjiti vreme koje provodimo u patnji ili nedoumici, i na često jednostavan način promeniti nekorisne misaone i ponašajne obrasce, a samim tim i kompletan pogled na sebe u datim okolnostima.

Usluga

BUSINESS CONSULTING

Smanjite rizik od profesionalnog neuspeha. Business consulting vam nudi angažovani pristup liderskoj viziji, jasne prioritete i postavljene ciljeve. Bez obzira u kojoj se sferi poslovanja nalazite, društveno-političko-sociološko-kulturološke prilike se menjaju iz sata u sat. Era digitala utiče i na živi kontakt.

Konsultacije su namenjene:

Business consulting donosi:

Usluga

Grupne konsultacije

Rad u grupama odvija se putem online video-poziva (Zoom ili Viber). Grupe broje do 15 učesnika, kako bi svako dobio prostor za izlaganje problema, mišljenja ili pitanja. Trenutno funkcionišu 2 grupe: jedna se bavi roditeljstvom, a druga ličnim razvojem. U četiri mesečna termina i kroz četiri važne teme, učesnici postaju deo interaktivne grupe u kojoj članovi dele svoja iskustva i prate edukativni deo predavanja. 

Roditeljstvo

Lični razvoj

Termini: objavljuju se svakog meseca za naredni mesec

Napomena: mesto rezervišete uplatom.