Vodič kroz

Galaksiju rešenja

Vodič kroz galaksiju rešenja je kratak, pitak i jednostavan priručnik koji predstavlja savršen alat za vaše dete, jer ga lako može poneti sa sobom u rancu i konsultovati u školi, ako zatreba.

VOdič kroz galksiju rešenja

VODIČ KROZ GALAKSIJU REŠENJA je kratki priručnik namenjen deci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, ali i svim onim roditeljima koji ne umeju da odrede visinu problema ili da posavetuju korisno svoju decu, kada su u pitanju neke od važnih tema za specifičan predpubertetski i pubertetski uzast.

Nove generacije imaju sve manje veština socijalne i emocionalne inteligencije. Deca uzrasta 6 – 14 godina burno reaguju na ono što izlazi iz njihovog sistema očekivanog, koji najčešće nije merodavan. To ih dovodi u stanja nezadovoljstva, anksioznosti, pa čak i depresije. Prag tolerancije na neprijatnost kod njih je veoma nizak. Posledično, ovo kreira frustraciju iz koje proizilaze različita problematična ponašanja.

Kome je namenjen?

Detaljnije

Znajući da postoji mogućnost izbora, dete će biti sigurnije u rešenje svog problema. Kroz Vodič će steći korisne uvide i kreirati model razmišljanja, nakon čega će svaki problem biti manje dramatičan i lakše rešiv!

Vodič kroz galaksiju rešenja

pruža odgovore na sledeća pitanja

  • Koliko je veliki moj problem?
  • Kako da izaberem pravu strategiju za rešavanje?
  • Kako da rešim konflikt?
  • Šta da radim kada me drugari zadirkuju, ne pozovu na rođendan, ne žele da se družim sa njima, ismevaju me; kada vidim nešto što me uznemirava ili se ne snalazim na internetu?
  • Kako da prepoznam da me neko maltretira ili manipuliše mnome?

Iz edicije „Mame bez drame“, Vodič kroz galaksiju rešenja možete poručiti OVDE.

Nakon izvršene porudžbine putem slanja mejla, dobijaš povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudžbina se obrađuje i biće poslata u roku od 3 do 5 radnih dana. Moguća je kupovina samo na teritoriji Republike Srbije.

Vodič kroz galaksiju rešenja

Vodič kroz galaksiju rešenja

pruža odgovore na sledeća pitanja

  • Koliko je veliki moj problem?
  • Kako da izaberem pravu strategiju za rešavanje?
  • Kako da rešim konflikt?
  • Šta da radim kada me drugari zadirkuju, ne pozovu na rođendan, ne žele da se družim sa njima, ismevaju me; kada vidim nešto što me uznemirava ili se ne snalazim na internetu.
  • Kako da prepoznam da me neko maltretira ili manipuliše mnome?

Iz edicije „Mame bez drame“, Vodič kroz galaksiju rešenja možete poručiti OVDE

Nakon izvršene porudzbine putem slanja mejla, dobijš  povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje ( ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudzbina se obrađuje i biće poslata u periodu od 3 – 5 radnih dana. Moguća je kupovina na teritoriji Republike Srbije.

Vodič kroz galaksiju rešenja

Ostale

Knjige

Dnevnik srećne žene

DNEVNIK SREĆNE ŽENE

Dnevnik srećne žene je oblik samopomoći svakoj nežnoj duši u potrazi za važnim odgovorima na pitanja za koja ne mislimo da su uvek važna.

DNEVNA DOZA ŽENSTVENOSTI

Kartice psihološke podrške predstavljaju jedinstveni alat u oblasti savremene samopomoći.