Moji proizvodi

Vodič kroz galaksiju rešenja

Vodič kroz galaksiju rešenja je kratki priručnik namenjen deci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, ali i svim onim roditeljima koji ne umeju da odrede visinu problema ili da posavetuju korisno svoju decu, kada su u pitanju neke od važnih tema za specifičan predpubertetski i pubertetski uzast.

UVOD

Nove generacije imaju sve manje veština socijalne i emocionalne inteligencije. Deca uzrasta 6 – 14 godina burno reaguju na ono što izlazi iz njihovog sistema očekivanog, koji najčešće nije merodavan. To ih dovodi u stanja nezadovoljstva, anksioznosti, pa čak i depresije. Prag tolerancije na neprijatnost kod njih je veoma nizak.

Posledično, ovo kreira frustraciju iz koje proizilaze različita problematična ponašanja.

Vodič kroz galaksiju rešenja je kratak, pitak i jednostavan priručnik koji predstavlja savršen alat za vaše dete, jer ga lako može poneti sa sobom u rancu i konsultovati u školi, ako zatreba. Znajući da postoji mogućnost izbora, dete će biti sigurnije u rešenje svog problema.

Kroz Vodič će steći korisne uvide i kreirati model razmišljanja, nakon čega će svaki problem biti manje dramatičan i lakše rešiv!

Vodič kroz galaksiju rešenja

Dobićete

odgovore na pitanja

  • Koliko je veliki moj problem?
  • Kako da izaberem pravu strategiju za rešavanje?
  • Kako da rešim konflikt?
  • Šta da radim kada me drugari zadirkuju, ne pozovu na rođendan, ne žele da se družim sa njima, ismevaju me; kada vidim nešto što me uznemirava ili se ne snalazim na internetu?
  • Kako da prepoznam da me neko maltretira ili manipuliše mnome?

Nakon izvršene porudžbine putem slanja mejla, dobijaš  povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudžbina se obrađuje i biće poslata u roku od 3 do 5 radnih dana. Moguća je kupovina samo na teritoriji Republike Srbije.

Vodič kroz galaksiju rešenja - Bez Šećera

Dobićete

odgovore na pitanja

  • Koliko je veliki moj problem?
  • Kako da izaberem pravu strategiju za rešavanje?
  • Kako da rešim konflikt?
  • Šta da radim kada me drugari zadirkuju, ne pozovu na rođendan, ne žele da se družim sa njima, ismevaju me; kada vidim nešto što me uznemirava ili se ne snalazim na internetu.
  • Kako da prepoznam da me neko maltretira ili manipuliše mnome?

Nakon izvršene porudzbine putem slanja mejla, dobijš  povratni mejl sa instrukcijama za uplatu. Nakon poslatog dokaza o uplati i navedenih podataka za slanje ( ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad i kontakt telefon), tvoja porudzbina se obrađuje i biće poslata u periodu od 3 – 5 radnih dana. Moguća je kupovina na teritoriji Republike Srbije.

Vodič kroz galaksiju rešenja - Bez Šećera

Ostale

Knjige

Dnevnik srećne žene

Dnevnik srećne žene

Dnevnik srećne žene je oblik samopomoći svakoj nežnoj duši u potrazi za važnim odgovorima na pitanja za koja ne mislimo da su uvek važna.

DNEVNA DOZA ŽENSTVENOSTI

Kartice psihološke podrške predstavljaju jedinstveni alat u oblasti savremene samopomoći.