Bez šećera koučing

Ne postoji fotošop za srećan život

Kognitivno-bihejvioralna koučing psihologija je pravac u kojem se, kroz partnerski odnos i asistiranje klijentu, koriste multimodalne metodologije za razvijanje klijentovih potencijala i reprogramiranje nekorisnih uverenja i blokada koje ga sprečavaju da ostvari svoj pun potencijal.

Bestseller

MENTAL WELLNESS E-BOOK

Mental Wellness je prvi online program samopomoći u oblasti ličnog razvoja. Na preko 200 stranica, iz kognitivno-bihejvioralnog i egzistencijalističkog ugla u psihoterapijskom radu, Mental Wellness program pruža korisniku najsveobuhvatniji rad na postizanju stabilnog identiteta i funkcionalnije ličnosti.
Program sadrži 6 krucijalnih tema vezanih za lični razvoj i interpersonalne odnose (postavljanje granica, komunikacijske modele, podizanje frustracionog praga, sklonost ka perfekcionizmu i Imposter sindromu, veština samorefleksije i postizanje optimalnog samopouzdanja).

Šta dobijaš Mental Wellness programom:

200 strana jasnih, primenjivih, naučno i praktično podržanih pravaca ka građenju funkcionalne ličnosti.
48 vežbi koje možeš da radiš i nekoliko puta godišnje, kako bi pratio svoje mentalno stanje i procese promene.
Potpuno pojednostavljen psihoterapijski pristup, lišen mistifikacija i usmeren ka konkretnim rešenjima za tvoje probleme.
– Najobimniji, najdetaljniji, najprecizniji online program koji ne nudi opšta mesta, već daje promenu percepcije koja je ostvariva za sve ljude (brzina promene i način su individualne kategorije).

Mental Wellness je prvi program koji je objedinio 6 najvažnijih aspekata razvoja jedne ličnosti u stabilno pozicioniranu individuu. Program koji služi tebi, tvojim pokolenjima i ljudima koje voliš.

Pitali smo vas na Instagramu o otiscima o

MENTAL WELLNESS PROGRAMU

O brendu

BEZ ŠEĆERA

MINIMALIZAM

Mali broj situacija u životu je povod za realnu dramu. Sve ostalo je posledica nekorisnog emocionalnog odgovora na individualna iskustva i nizak prag tolerancije na neprijatnost. Zajedno učimo da pojednostavimo izazove i probleme kako bismo došli do adekvatnih rešenja. Zajednički cilj je da naučiš korisne tehnike kako ne bi zavisio isključivo od stručne podrške.

STRUKTURA

Najveći broj problema savremenog čoveka proizilazi iz nepostojeće strukture u mislima i svakodnevnom delovanju. Kroz individualni rad dolazimo do jasnih prioriteta, načina na koji se postavljaju ciljevi, učimo razliku između racionalne i iracionalne misli, nekorsina uverenja modelujemo u korisna. Ovo nam pomaže da se približimo životu u sadašnjem trenutku.

PODRŠKA

Ne navikavaj se na ono što te uznemirava. Sreća je individualni put, ali je njen temelj isti za svakoga od nas - edukacija, introspekcija, komunikacijske veštine, postavljanje granica, jasno pozicionirana lična vrednost, samokontrola i samostalnost. Uključivanje stručne podrške u buđenju svih neophodnih resursa predstavlja najbolju odluku koju možeš da doneseš.

MINIMALIZAM

Mali broj situacija u životu je povod za realnu dramu. Sve ostalo je posledica nekorisnog emocionalnog odgovora na individualna iskustva, i nizak prag tolerancije na neprijatnost. Zajedno učimo da pojednostavimo izazove i probleme, kako bismo što pre došli do rešenja.

STRUKTURA

Najveći broj savremenih problema proizilazi iz nepostojeće strukture u mislima i svakodnevnom delovanju. Kroz individualni rad dolazimo do jasnih prioriteta, načina na koji se postavljaju ciljevi i učimo razliku između racionalne i iracionalne misli.

PODRŠKA

Ne navikavaj se na ono što te uznemirava. Sreća je individualni put, ali je njen temelj isti za svakoga od nas - edukacija, introspekcija, komunikacijske veštine, postavljanje granica, jasno pozicionirana lična vrednost, samokontrola i samostalnost. Stručna podrška u buđenju svih neophodnih resursa predstavlja najbolju odluku koju možeš da doneseš.

Prijavi se na newsletter

Svakog četvrtka u sanduče ti stižu priče i tekstovi bez šećera!

Utisci mojih

Klijenata

Draga Nina, bilo je pravo zadovoljstvo odraditi sesije sa Vama. Najbolje što sam mogla uraditi bilo je obratiti se Vama za pomoć. Sesije su vrlo profesionalne, a saveti prilagodjeni svakodnevnom životu i laki za primenu. Posle svake sesije sam bila puna pozitivne energije i spremna da primenim sve o čemu smo razgovarale. Hvala Vam na svemu što radite za nas i delite jako korisne tekstove i savete.
Sanja Mancini Velojić
Sanja Mancini Velojić
Švajcarska
Ja gajim duboko poštovanje i osećaj zahvalnosti prema Vama jer ste ušli u moj život kao spas, u trenucima kada mi je zaista bilo najteže. Iako je meni sve delovalo kao "propast sveta" i nerešivo, uz Vaš couching sam uspela da spoznam sebe i da malim koracima napravim velike iskorake. Neizmerno hvala, radujem se svakoj nasmšoj novoj seansi! Mislim da je to svakome potrebno ko želi da radi na sebi.
Tamara Čanković
Tamara Čanković
Beograd
Nina je profesionalna, direktna, konkretna, puna razumevanja, posvećena, i to sve uz iskren osmeh. Rezultat mog rada sa Ninom je mir koji živim. Na seansama smo jasno definisale korake koji me vode do željene promene. Nije uvek jednostavno, ali njena podrška je prisutna. Razgovori sa Ninom su praćeni dobrom, pokretačkom energijom, a aktivan rad pocinje onog momenta kada se poziv završi.
Milica Jonaš
Milica Jonaš
Austrija

Radionica

MINI ŠKOLA RODITELJSTVA

Tekstovi

BEZ ŠEĆERA

Upoznajmo se

O meni

Ja sam Nina Tomović. Od 2015. godine se bavim kognitivno-bihejvioralnom koučing psihologijom, i biću tvoj vodič kroz kaleidoskop mogućnosti u kojima ti ružičaste naočare neće biti potrebne da bi uživao u sebi i u svom životu.

Na ovim stranicama pronaći ćeš korisne tekstove koji predstavljaju sublimaciju mojih dosadašnjih znanja na teme koje obuhvataju lični razvoj, roditeljstvo i partnerske odnose, kao i sve neophodne informacije o tome šta je CBT koučing, kako zakazati konsultacije i koji proizvodi #bezšećera mogu biti tvoj partner kroz ciklus samopomoći.

Potpis
Bez Šećera - Nina Tomović

Upoznajmo se

O meni

Ja sam Nina Tomović, od 2015. godine se bavim Kognitivno-bihejvioralna koučing psihologijom, i biću tvoj vodič kroz kaleidoskop mogućnosti u kojima ti ružičaste naočare neće biti potrebne da bi uživao u sebi i svom životu.

Na ovim stranicama pronaći ćeš korisne tekstove koji predstavljaju sublimaciju mojih dosadašnjih znanja na teme koje obuhvataju lični razvoj, roditeljstvo i partnerske odnose, kao i sve neophodne informacije o tome šta je CBT koučing, kako zakazati konsultacije i koji proizvodi #bezšećera mogu biti tvoj partner kroz ciklus samopomoći.

Potpis
Bez Šećera - Nina Tomović

Moje

USLUGE

Nekorisne navike, uverenja i odluke imaju svoju dobru stranu i zato nam je teško da ih napustimo. Otkrij šta je to dobro u onome što ti ne koristi, i znaćeš kako ćeš rešiti problem.

Individualne konsultacije

Podigni samopouzdanje, pronađi ličnu vrednost, postavi granice, smanji anksioznost i bolje komuniciraj sa sobom i okolinom. Pronađi odgovor na sve što ti predstavlja izazov u svakodnevnom životu.
100 Jedan termin
  • 50 minuta

Konsultacije za parove

Emocionalna inteligencija i komunikacija su često ključ uspešnih partnerskih odnosa. Kada postoje problemi u odnosu korisno je konsultovati se sa stručnim licem i time smanjiti patnju, nesuglasice i probleme.
130 Jedan termin
  • 50 minuta

Moje

USLUGE

Nekorisne navike, uverenja i odluke imaju svoju dobru stranu, zato nam je teško da ih napustimo. Otkrij šta je to dobro u onome što ti ne koristi, i znaćeš kako ćeš rešiti problem.

Individualne konsultacije


Podignite samopouzdanje, pronađite ličnu vrednost, postavite granice, smanjite anksioznost i bolje komunicirajte sa sobom i okolinom. Pronađite odgovor na sve što vam predstavlja izazov u svakodnevnom životu.
100 Jedan termin
  • 50 minuta


Konsultacije za parove


Emocionalna inteligencija je često ključ uspešnih partnerskih odnosa. Kada postoji želja da se problemi u komunikaciji I međusobnom razumevanju prevazidju na civilizovan način koristan po oba partnera.
130 Jedan termin
  • 50 minuta

Zapratite moj

INSTAGRAM PROFIL